Dekoráció készítés az egyszerű cégtáblától az óriás dinoszauruszig...

Cégünk 2000-ben alakult és folyamatosan fejlődik az új igényeknek megfelelő tecnológiák, alapanyagok és elvárások alapján. A cég megalapításakor még nem léteztek magyarországon kültéri digitális nyomtatók, így a dekoratőr, címfestő feladata volt a grafikák megfestése... ez napjainkban már szinte teljesen eltűnt hiszen a kültéri UV álló nyomatok és a 3D-s plotterfóliáknak köszönhetően akár egy autót teljesen becsomagolhatunk néhány óra alatt és nem kell több napig kivonni a forgalmoból a dekoráció miatt, nem beszélve az autó eladásakor a dekoráció az autó újrafényezése nélkül teljesen eltávolítható. Egy dolgot azonban ma sem árt figyelembe venni! A szakma felhígulóban van, mert ezek az új digitális eszközök már szinte mindenki által beszerezhetővé váltak, így olyan cégek alakulnak ahhol a technikai háttér adott csak éppen nincs hozzá megfelelő szakértelem és a dekorációk grafikai minősége nem felel meg a tipográfia szabályainak valamint az esztétikai szempontoknak sem.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
• Reklámtáblák, cégtáblák
• Plasztikus betűk
• Világító betűk
• Fényreklám
• Molinók, zászlók
• Digitális kültéri nyomtatás
• Jármű dekoráció
• Kirakat dekoráció
• Tabló készítés
• Szobrok, plasztikák
• Reklámfestés
• Mobil prezentációs eszközök

Reklámtáblák, cégtáblák
Plasztikus betűk
Világító betűk
Fényreklám, világító reklámtábla
Általában egyoldalas, falra szerelhető kivitelben készülnek. Alapanyagát tekintve lehet alumínium (kültérre) vagy műanyag (beltérre), mérete tetszőleges. Nagyobb méretű tábla esetén vas tartószerkezetre való szerelés ajánlott. Az alapszín ill. szöveg/grafika kialakítható festéssel vagy fóliázással ill. ezek kombinációjával. A hatás növelhető, ha az alaptábla nem egyszerű téglalap, hanem valamilyen formára kivágott. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk.
Gyakran merül fel igény egy cégnév, logó vagy intézménynév térben való megjelenítésére. Ilyenkor egyedileg gyártott tetszőleges méretű és vastagságú betűk készülnek, melyek kül- és beltéren egyaránt felhasználhatók. A karakterek szerelhetők közvetlenül falfelületre, alaptáblára vagy konzol felhasználásával akár tetőre is. A betűk megvilágíthatók elölről, ez tartószerkezetre szerelt halogén lámpákkal vagy fénycső világítással történik. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk.
Betű alakú dobozainkban kompakt energiatakarékos fénycsöveket vagy korszerű, nagy fényerejű, kisfogyasztású LED diódákat használunk. A betűket opal plexi előlappal és műanyag palásttal készítjük. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk
Általában szabályos alakú (téglalap, kör, ellipszis) reklámhordozóról van szó, ami belsõ világítással rendelkezik. Elõlapja speciális plexi, míg a többi oldal alumínium profilokból vagy hajlított mûanyagból készül. A plexi részre speciális átvilágítható fólia kerül, színmintából választható. A telepítés módjától függõen készülhet egy- vagy kétoldalas kivitelben. Szerelhetõ közvetlenül falra, tartókonzolra vagy belógatva. Mérete tetszõleges. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk.

Molinók, zászlók
Digitális kültéri nyomtatás
Jármű dekoráció
Kirakat dekoráció
Praktikus megoldás lehet sport- vagy kultúrális rendezvényen ill. egyéb falfelületen való megjelenéshez. Különböző alapszínek léteznek, jól feliratozható és emblémázható, mérete tetszőleges. Szélei szegve és ringlizve vannak, így kötéllel egyszerűen rögzíthető. Használaton kívül helyigénye kicsi, felcsavarható vagy összehajtogatható. Az alkalmazott technológiától függően a feliratok akár cserélhetőek is lehetnek. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk.
Nagyformátumú digitális kültéri felhasználásra is alkalmas UV álló nyomataink a dekoráció minden területén használatosak. A nyomathordozótól függően használható: cégtáblához, autódekorációhoz, építési hálóhoz, ablak fóliához, kirakat dekorációhoz, plakáthoz valamint a dekoráció szinte minden területén.
Autóra, motorra, autóbuszra, villamosra, bukósisakra nyomtatott, festett vagy fóliázott kivitelben kerülhetnek feliratok, grafikák. Megrendelés esetén a látványterv készítése ingyenes.
Az igényesen kivitelezett, ötletes akciót hirdető kirakatdekorációval növelheti üzlete bevételeit. A járókelők a megújuló reklámokra azonnal felfigyelnek. Üzlete jellegétől függően, lehet humoros, botrányos vagy csak egyszerűen figyelemfelkeltő felírat, ha jól, átgondoltan van kivitelezve akár komoly bevételre is számíthat.
Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk.


Tabló készítés
Szobrok, plasztikák
Reklámfestés
Mobil prezentációs eszközök
Iskolai tablóink készülhetnek nyomtatott, kézzel festett vagy akár 3D-s kiegészítőket tartalmazó kivitelben. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk
Kül- és beltéri dekorációkhoz egyedi tervezésű teljes alakos vagy dombormű jellegű faragott, akár műgyantázott kivitelben készítünk szobrokat és plasztikákat. Megrendeléstől függően utólag színrefestett vagy aranyozott, antikolt, krómozott az Önök igényéhez igazodva készülhetnek akár sorozatgyártásban is. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk
Lehetőség van kézzel festett vagy airbrush technológiával kivitelezett autó dekoráció, cégtábla, padló és/vagy falgrafika valamint egyéb megrendelések elkészítésére is művészi kivitelban. Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk
Olyan összecsukható és hordozható állványok, amiket szinte bárhol, szerszám használata nélkül egy egyszerű mozdulatsorral összeállíthatunk.
GrafTech Stúdió - Debrecen, Péterfia u. 29. Tel./fax: (52) 414-188 E-mail: info@graftech.hu :: Minden jog fenntartva!